5-6-7-8.SINIFLAR ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ

5-6-7-8.SINIFLAR ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ

Ortaokul tüm sınıflar için sistemde bulunan çalışma sorularını çözebilirsiniz. Öğretmenlerimiz sistemde kendi testlerini oluşturup öğrencilere ödev olarak gönderebilirler.

30.10.2023 371

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hizmet vermeye devam ediyor.

Okul Dersleri Modülü, Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modülü, LGS/YKS Hazırlık Modülleri olmak üzere 3 modül bulunan ÖDS'ye "ods.eba.gov.tr" adresinden, öğretmenler MEBBİS şifreleri ile öğrenciler ise EBA şifreleri ile giriş yapabilirler.

ÖDS sisteminin tanıtılması için ilimiz ortaokul 5-8 ve ortaöğretim 9-12. sınıf öğrencilerimiz ve bu sınıflarda (Biyoloji, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Felsefe, Fen Bilimleri, Fizik, İngilizce, Kimya, Matematik, Sosyal Bilgiler, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe) derslerine giren öğretmenleri ile birlikte ÖDS Tanıtım videosunu izleyerek ÖDS sisteminden yararlanmaya başlayabilirler.

ÖDS TANITIM VİDEOSUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.