CODE.ORG UYGULAMASI

İlkokul ve Ortaokul çağındaki öğrencilerin bilgisayar programlama mantığını eğlenceli bir şekilde öğrenebilmelerini amaçlayan code.org sosyal sorumluluk projesi tüm dünyadaki öğrencilerin kendi programlarını yazabilmelerine olanak sağlıyor.

13.12.2014 25118

5. Sınıf öğrencilerimiz kendilerine tanımlanmış olan dersleri sırasıyla code.org sitesinde uygulayacaklardır. Öğrenciler aşağıdaki tabloda bulunan sınıf isimlerine tıkladıklarında, derslere giriş yapabileceklerdir. Öğrencilerin derslere giriş sırasında gizli soruya cevap vermeleri gerekmektedir. Her öğrenciye ait gizli cevaplar Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeniniz tarafından sizlere bildirilecektir. Tüm öğrencilerin çalışmaları ve sistemdeki başarıları, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde düzenli olarak takip edilecektir.

5-A SINIFI

5-B SINIFI